Alanyai Lovaglás

Alanyai Lovaglás

 • Csak nálunk! Felejthetetlen kirándulon vehetsz részt Syedra ősi városába.

Foglalhat most !

Alanyai Lovaglás Információ

Mi Vár Rád ?

 • Csak nálunk! Felejthetetlen kirándulon vehetsz részt Syedra ősi városába.

 

Gyere velünk egy rejtélyes helyre a Syedra-hegyre lóháton. A lovasklubb oktatóitól minden szükséges információt megkaptok a napi programról, beleértve a lovaglást is. Ezután az oktatók bemutatják nektek a lovatokat.

Mielőtt útnak indulsz, először a lovasklubb központjában oktató felügyelete mellett kipróbálod a lovaglást, majd közösen indultok egy felejthetetlen körútra a kijelölt hegyi ösvényeken.

Lóháton egy felejthetetlen utazásban lesz részed egy tradicionális török ​​faluban, fenyveseken és banánkerteken keresztül. Megállunk Alanya legszebb kilátóinál, gyönyörű panorámákkal a Földközi-tengerre.

Az út a dombok között megbúvó Syedra ősi városába körülbelül egy órát vesz igénybe. A helyszínen lehetőség nyílik megcsodálni és gyönyörködni a várfal maradványaiban, a gyógyfürdőkben, az ókori színházban és az ókori templomokban, sétálhattok az ősi épületek romjai között. Ezután visszatértek a lovasklubba.

Információ:

A kirándulás kis csoportokban zajlik, profi oktatók felügyelete mellett. 7 éves kortól vehetnek részt. A gyerekeket csak a szüleik kísérik. Gerincbetegségben szenvedőknek és várandósoknak nem ajánlott az utazás. A megengedett súly maximum 95 kg.

Egy nap maximum 10 fő vehet részt ezen a kiránduláson.

FOGLALÁS SZÜKSÉGES!!!

Időpont foglalás lehetséges:

Minden Nap

Mit vigyél magaddal?

 • A gyermek életkorát igazoló dokumentum (útlevél / másolat), készpénz, fényképezőgép,
 • Fényvédő, sapka, kényelmes hosszúnadrág vagy leggings, sportcipő

Az árban van:

 • Szállítás a szállodából
 • Lovaglás
 • Extra egynapos egészségbiztosítás / saját klinika /
 • Profi oktatók
 • Lovaglófelszerelés
 • Oda-vissza transzfer a szállodába

Az ár nem tartalmazza:

 • Fényképek az utazásról a lemezen körülbelül 30 € áron

Utazási Terv

Az utazás hossza:

3 Óra

Vélemények Vendégünktől

customer-reviews (1)

Ajánlom a Holiday in Turkey utazási irodát. Élveztük a Side-i kirándulást, mecset látogatást, ókori várost, hajókirándulást a Manavgat folyón. Külön örülünk Lenka készségességének, aki nagy tudással rendelkezik Törökországot illetően amit kedvesen, nyugodtan tud átadni.. Nagyon ajánljuk ennek az utazási irodának a túráit.

Eva Kalinová

Pár kirándulást foglaltunk le (Kappadókia, Tazi-kanyon, rafting, sapadere-kanyon). Mindegyik tökéletesen meg volt szervezve, és sok érdekes helyet látogattunk meg. Az idegenvezetők egy kicsit a mi igényeinkhez igazították az utazásokat (Kappadókia kilátó). Nagyon ajánlom ezt az utazásszervező irodát! Köszönöm szépen!! (Huseyin és Lenka).

Jiří Máčal
customer-reviews (4)

Nagyszerű szervezés, időzítés és az egész utazás lenyűgöző volt! Az éjszakát Kappadókiában töltöttük egy fantasztikus szállodában, gyönyörű környéken. Az idegenvezető (Lenka) szenvedélyesen rajong Törökországért, és ezért mindnyájan örömmel hallgatuk őt. ajánlom a Holiday in Turkey utazási irodát.

Lenka Navrátilová

Foglalás most!

Kell segítség ?

Felveheti velünk a kapcsolatot.

Egyéb kirándulások