Az all-inclusive ellátáson túl: Fedezze fel a török ​​bazárok varázsát és kirándulásokat Alanyában

Törökországi nyaralása nem lehet teljes a hagyományos török ​​bazárok meglátogatása nélkül. És hol máshol, mint Alanyában, ahol megtapasztalhatja az igazi török ​​bazár varázsát. Útmutatót adunk a török ​​bevásárlóvilág gyöngyszemeihez, és kihasználjuk az alanyai kirándulások ajánlatait is.

 1. Pénteki piac a központban:
  Alanya minden pénteken életre kel a legnagyobb és legélénkebb piacon, közvetlenül a buszpályaudvar mellett. Tudod, hogy jó helyen jársz, amikor hallod a kereskedők kiabálását, és megérezed az egzotikus fűszerkeverék illatát. Vásároljon ajándéktárgyakat, kóstolja meg a helyi specialitásokat, és ne felejtse el a friss gyümölcsöket és zöldségeket.
 2. Helyi bazárok különböző napokon:
  Fedezzen fel más bazárokat Alanyában és környékén egész héten. A hétfői bazár Obában, a keddi halpiac Alanya nyugati részén, a csütörtöki bazár Tosmurban és a szombati piac a Cikcilli negyedben mind olyan, mint egy mesebeli utazás a hitelességért.
 3. Gyümölcsök és zöldségek októberben:
  Októberben a török ​​bazárok tele vannak szezonális gyümölcsökkel és zöldségekkel. Próbálja ki a friss körtét, almát, gránátalmát és más finomságokat. Akár az egzotikus füge, akár a klasszikus mandarin szerelmese, a török ​​bazárban mindent megtalál.
 4. Kirándulások a kulturális kincsekhez:
  Fedezze fel az Alanya körüli túrákat, és fedezze fel a környék kulturális gazdagságát. Ha meglátogatja a történelmi emlékeket, például az alanyai várat vagy a Damlatas-barlangot, bepillantást nyerhet a török ​​történelembe.
 5. Török kávéval és édességekkel szerzett tapasztalat:
  A bazárok nem csak a vásárlásról szólnak, hanem az ízélményekről is. Próbálja ki a török ​​őrölt kávét és az édes finomságokat, amelyek biztosan kellemesebbé teszik a bevásárlást.
 6. Nap a tengerparton Avsallarban:
  Tegyen egy kirándulást Avsallarba, és töltse a napot egy gyönyörű tengerparton. A vásárlási kaland után értékelni fogja a békét és a pihenést a tengerparton.
 7. Szórakozás Mahmutlarban:
  Látogasson el Mahmutlarba, és töltsön el egy vidám estét a helyi létesítmények egyikében. Vásárlás után itt elmerülhet a helyi életben és szórakozásban.

A török ​​bazárokba és a közeli úti célokra tett kirándulások során nem csak emléktárgyakat kaphat, hanem a török ​​kultúra hiteles látványát is. Készüljön fel a kaland, vásárlás és kulturális felfedezések színes keverékére, amelyet Törökország kínál.

„Tapasztalja meg Törökország színes varázsát: bazárok, túrák és végtelen kalandok Alanya szívében!”

Fizetés buszon