Tazı Kanyon És Selge Ősi Városa

VIP Relax Kirándulások

A VIP kirándulás egy szabad életérzést nyújt.. Relaxálás, szórakozás, inspiratív utazás, a kirándulás élvezése szabadon személyreszabottan – ezt mind biztosítjuk vendégeink számára a VIP kirándulásokkal. Stílusosan, gondosan megszervezve úgy, hogy mindent amire vágytok megtudjatok csodálni nyaralásotok alatt. Az érdekes helyszíneket egybevonjuk a történelmi kincsekkel, shoppinggal, fürdőzéssel, bármit beletudunk komponálni, amit csak szeretnétek- ebben tud nektek segíteni a VIP városnézés. A VIP városnézésen nem kell senkihez sem alkalmazkodnotok!

Ár kéréséhez kattintsatok ide

Ebbe a kirándulás csomagba beletartozik

Extra rafting 2 az 1-ben

Crazy kirándulások

Yacht túra Alanyában

Luxus élet Alanyában

Yacht túra Alanyában

Hajókirándulás Luxus Yachttal

bevásárló túra Alanyában

Speciális Shopping kirándulás

A kirándulás foglalása ezekre a napokra lehetséges:

Minden Nap

Kérem a kirándulás kezdete előtt legalább 2 nappal hamarabb foglaljatok.

Kérem töltse ki az űrlapot

  Vélemények Vendégünktől

  customer-reviews (1)

  Ajánlom a Holiday in Turkey utazási irodát. Élveztük a Side-i kirándulást, mecset látogatást, ókori várost, hajókirándulást a Manavgat folyón. Külön örülünk Lenka készségességének, aki nagy tudással rendelkezik Törökországot illetően amit kedvesen, nyugodtan tud átadni.. Nagyon ajánljuk ennek az utazási irodának a túráit.

  Eva Kalinová

  Pár kirándulást foglaltunk le (Kappadókia, Tazi-kanyon, rafting, sapadere-kanyon). Mindegyik tökéletesen meg volt szervezve, és sok érdekes helyet látogattunk meg. Az idegenvezetők egy kicsit a mi igényeinkhez igazították az utazásokat (Kappadókia kilátó). Nagyon ajánlom ezt az utazásszervező irodát! Köszönöm szépen!! (Huseyin és Lenka).

  Jiří Máčal
  customer-reviews (4)

  Nagyszerű szervezés, időzítés és az egész utazás lenyűgöző volt! Az éjszakát Kappadókiában töltöttük egy fantasztikus szállodában, gyönyörű környéken. Az idegenvezető (Lenka) szenvedélyesen rajong Törökországért, és ezért mindnyájan örömmel hallgatuk őt. ajánlom a Holiday in Turkey utazási irodát.

  Lenka Navrátilová

  Kell segítség ?

  Felveheti velünk a kapcsolatot.

  Egyéb kirándulások